Zsigerből

Mostanában nem jut idő sok új recept kipróbálására, mert bent is sok a munka. Ma is sokáig voltam bent (NEM panaszkodás), és hazaérkezés után pihenni akartam, és ilyenkor néha megnézek valami friss sorozatepizódot. Gyorsan összeütöttem egy kis vacsit, és megnéztem a Gleet. Olyan jólesett.

Még ha nagy is a hajtás, már alig telik el nap anélkül, hogy ne dobnék össze valamit a konyhában “csak úgy”. Maradék piskóta, puding és egy kis gyümölcs nagyon jól esik egy munkás nap után, de csak egy sima vanília fagyi friss gyümölcsöntettel is lecsúszik néha. Márpedig most hosszúak a napok, van éppen munka bőven, és a dolog szépsége, hogy élvezem is. Tudom, hogy van értelme, hogy lesz eredménye, és hogy egy profi csapatban tanulhatom a csínját-bínját – most épp a rendezvényeknek. Jövő héten összeáll egy nagy kerek egésszé, és utána annyival is többek leszünk. Addig meg csak gyakorolom a suliban tanultakat, próbálgatva hol lehet belevinni valami izgalmasat a finomságokba.

Most egy hétig valószínűleg a sütőm is pihen – ez lenne az észszerű…ha kibírom. Mindegy is, mert tudom, hogy utána megint szárnyalni fog bennem a sütnivágyás és az új receptek, formák, anyagok kipróbálása. Csak ki kell várni az idejét. Ti mire vártok mostanában?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: