Szülinapi Sok(k?)

Tényleg többen szülinapoznak Novemberben mint bármelyik másik hónapban?…Vagy csak én érzem így hirtelen?  Bármi is legyen a magyarázat, én nagyon is kérem, hogy minden kedves ismerősöm tartsa meg ezt a jó szokását mert így alkalmam nyílik sokat gyakorolni. És az jó! A múlt heti Családi Születésnap Rendezvénysorozat után tegnap két baráti szülinapra is készültem.

Az egyik egy kétemeletes torta volt egy tejszínes gesztenyekrémes és egy csokis emelettel, amit önszorgalomból még marcipánnal is befedtem.

Őszintén szólva, megküzdöttem a marcipán kinyújtásával, mert nem elég nagyok a nyújtófáim, de a végén sikerült és még büszke is voltam magamra.

A másik egy gumimacis csokitorta volt, ami eleinte elég bizarr ötletnek tűnt, de a végére a macik szín szerinti válogatását élveztem a legjobban.

Nagyon élveztem a konyhában pörgést és nagyon izgultam, hogy vajon az ünnepelteknek is tetszeni, de legfőképp ízleni fog-e a torta…nem beszélve arról, hogy itt vannak a küszöbön az Ünnepek ami sok-sok ehető ajándékot vetít előre sok-sok gyakorlással. No meg az is szöget ütött a fejembe, hogy már januártól vizsgák vannak, úgyhogy tanulni kéne már végre. Drukkoljatok!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: