Heti gondolatmorzsák

ThomasÚj hét, új laptop, új linkek.

Szegény jó öreg Toshibám úgy döntött, hogy visszavonul és nem éled újjá, úgyhogy most már egy remek kis Samsung gépen pötyögöm az új posztokat, úgyis van mit behozni  – mint mindig… Az íróasztalomon hetek óta eluralkodó káoszon ma elkezdtem uralkodni, és végre a gép is visszakerülhetett a kanapéról a helyére, hogy rendesen tudjak gépelni is. Remélem, az menni fog.

Ma reggel ugyanis lehajoltam és úgy maradtam. Szó szerint. Először elszámoltam tízig, hogy majd jobb lesz. Nem lett. Egy húsz perc múlva erőt vettem magamon, és megpróbáltam átöltözni. Amikor ez is nehézségekbe ütközött – ld kivenni a zoknit vagy polót a szekrényből…és nem, nem a színek harmóniája okozta a gondot…akkor hívtam a sportdokit, hogy mondjon valami biztatót, mielőtt gyökeret növesztek egy helyben. Elirányított a Sportkórházba – pont erre a programra vágytam ma. Két orvoshoz sorbanállás, egy gyors sérvkizárás (hurrá!) és 5 patikában járás után kaptam egy pirulát és egy hátbaveregetést, hogy majd elmúlik. Ha mégsem, menjek vissza. Így ugrott a már hetek óta mára tervezett lindy hop, a heti bringa adag, de legalább behozom magam a netes olvasmányaimban, blogokban és írásban. Végülis, egy jó üveg cider mellett már nem is fáj annyira a hátam…de most ne ugorjon senki a nyakamba!

Jöjjenek a linkek a hétre, ami még mindig csoda szép napsütéssel kezdődik, és ha jön is az eső, akkor sem lehet okunk panaszra.

Már régóta bírom Kina Grannis zenéjét, de a legújabb 288 000 jelly bean-nel készült videoja most nagyon betalált nálam!

Noha Halloween elmúlt, de múlt héten úgyis lazsáltam, mert Balatonon pihentem Anyuékkal, ezért íme egy-két ötlet a jövő évi Halloweenra. És itt.

Na persze, ha nem is Halloweenre, de valami különleges alkalomra készülünk, győzödjünk meg róla,hogy a cukrászdában értik, hogy pontosan mit szeretnénk.

Ha pedig már az Ünnepekre gondolunk, jó ötlet a Bátor Tábor új könyve tele csupa jó mesével érdekes emberek tollából és minden egyes könyv megvásárlásával a tábort is támogatjuk.

Párizs nekem valamiért nem jött be, viszont tagadhatatlan, hogy süteményekben, pékségekben és csokoládéban szinte verhetetlen, úgyhogy még tuti megyek, és akkor már talán lesz olyan okostelefonom, amin ez a szuper helymeghatározó app is rajta lesz David Lebovitztól.

Múlt héten sok izgalmas történt, pl eljutottam Marije Vogelzung “étkezési designer” budapesti jelenésére. Nagyon izgalmas munkái vannak a csajnak, de erről inkább majd külön írok.

Addig is legyen a hetetek tele édes álmokkal!

ui: Ha valakinek van tippje derék/hátfájás elmulasztására, ne habozzon megosztani…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: